sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pysähtymisjuttuja ja malttia

Flunssan nujertamana edellisestä tilannekatsauksesta on jo vierähtänyt jonkin aikaa. Tuholaisteema tosin jatkuu. Viimeksi tänä aamuna oli Into saanut käsiinsä partakoneen järsinyt sen käyttökelvottomaksi. Narulelulla piti leikkiä hieman vetoleikkejä, kun pari maitohammasta jääneen turhan sinnikkäästi paikoilleen, vaikka uudet hampaat olivat jo näkyvissä. Onneksi olivat kuitenkin niin löysässä, että pienen nujuamisen tuloksena molemmat saatiin irti.

Ollaan harjoiteltu Inton kanssa melko maltillisesti ja nyt aivan viimeaikoina ei olla tehty mitään noutamiseen liittyvää, kun hampaat ovat niin pahassa/kipeässä vaiheessa. Satunnaisesti ollaan harjoiteltu sivusuuntia makupalakippojen kanssa ja erityisesti istumista ja pysähtymistä ollaan harjoitelu pillikäskyllä. Kun Into näytti alkeellisesti käskyn omaksuneen, ollaan harvakseltaan otettu pysäytys tai pari, ulkoillessa ja ilman isompia häiriöitä. Välillä on mennyt päivä tai pari, ettei olla tehty muuta, kuin ulkoiltu ja oltu. Toki ollaan silloin tällöin tehty myös luoksetuloja, ettei unohtuisi tai jäisi pysähdyskäskyn varjoon. Hyvin näyttää pysyneen mielessä ja ahneella pikku possulla alkaa kieli lipoa jo metrien päässä, kun se pillin kuultuaan tykittelee kohti.

Sosiaalisia tilanteita on tullut vastaan ilahduttavalla tavalla. Viikko sitten harjoiteltiin myös anoppilassa viiden koiran laumaelämää kahden noutajan, venäjänajokoiran ja kahden bretonin voimin :)

Maltti on ollut myös iso teema oikeastaan kaikessa. Ulos mennessä ja sisään tullessa ovesta ei saa ryntäillä ilman lupaa, ruokakupilla odotetaan jo tosi hienosti ja kynnen leikkuukin sujui jo varsin mallikaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti