keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Aurinkoenergiaa... ylimäärin

Into imee itseensä energiaa ilmeisesti jo pelkästä auringon paisteestakin. Touhuaminen alkaa ainakin olla sitä luokkaa.

Eilen töistä kotiin tullessa mielen valtasi melkoinen romahdustunnelma. Makuuhuoneen ovi oli auki ja paljoa mielikuvitusta ei tarvittu päättelemään tuhojen laajuutta. Lattialta löytyi käsirasvaputeli kuorittuna ja reijitettynä. Pari muutakin rasvatuubia lojui hävityksen keskellä pureskeltuna lisäksi yksi silputtu ja tyhjäksi imeskelty huulirasva. Herätyskello, taskulamppu, pieni koristevati, torkkupeitto ja tyynyt oli pitkin lattioita. Sängystä löytyi hyvin niistettyjä ja revittyjä nenäliinoja, puruluu, pehmolelu ja muuta todistusaineistoa. Into oli siis pistänyt ranttaliksi, kun Muskakaan ei ole ollut sitä komentamassa.

Illalla käännetiin makuuhuoneen ovenkahva ylöslaisin ja valmistauduttiin muutenkin seuraavan päivän riehumisiin. Aamullakin Into sai lähes kaikki nappulansa aktivointilelusta ja oli selkeästi aktivoitunut erittäin hyvin. Musta paholainen jäi kyllä kiltisti Onnin kylkeen makaamaan, kun itse lähdin töihin. Ulkokuori kuitenkin petti ja pahasti.

Hieman myöhemmin Janne oli herännyt, kun herätyskello oli rämissyt villinä, vaikkei siihen oltu herätystä laitettukaan. Intohan se vain oli ollut huolissaan, että Janne myöhästyy töistä. Siinä se oli istunut sängyllä ja rämpyttänyt yöpöydällä olevaa vekkaria, minkä oli koivistaan yltänyt. Sängyllä ja lattialla oli jälleen ollut myös puoli pakettia valmiiksi niistettyjä nenäliinoja.

"Nuhanenää" on menneellä viikolla käyttety taas kaupungin pölyjä ihmettelemässä. Kummitytön luona on käyty kylässä ja juostu toisen samanlaisen (kylläkin ihmislapsen) kanssa rallia. Viikonloppuna naapuri kutsui ekstemporee Inton leikkimään. Siinä sitä sitten riekuttiin kohta kolme vuotiaan saksanseisojan kanssa. Into kyllä mietti todella kauan, että uskaltaakohan tuota mennä ollenkaan katsomaan.

Into on siis nimensä veroinen :) Helposti ladattavat akut on varustettu myös pitkällä käyttöajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti